Wie is Verimpex ?

Reeds meer dan 25 jaar is Verimpex het resultaat van een systematisch aanhouden van een consequente strategie waarvan onder geen beding wordt afgeweken. Deze strategie omvat een blijvende waakzaamheid over de kwaliteit van de producten en de vlotte service aangeboden aan onze klanten.

Verimpex biedt haar klanten een op maat gemaakte voetmat, aangepast aan het esthetisch verlangen en de functionele noden van de ingang waar de voetmat hoort.

Onder voetmat verstaan wij "Een oppervlakte waarop een vlot verkeer mogelijk is, die esthetisch geÔntegreerd is in zijn omgeving en die bovendien op een doelmatige en discrete wijze het vuil verwijdert van de schoenzolen. Dit vuil wordt gestockeerd tot wanneer de klant tijd heeft om dit vuil van de voetmat te verwijderen".

Achter deze doelstelling schuilt een goed gesmeerd productie-apparaat en een team van professionele vaklui dat dagelijks instaat om de verlangens van onze klanten in te willigen.

Verimpex beschikt over een ruim aanbod aan vloermatten met diverse eigenschappen. Daardoor kan Verimpex zowel aan de vraag van grof vuil als fijn vuil beantwoorden, alsook aan de vraag voor intens beloop en minder intens beloop.

Om aan de nieuwe Europese normen van veiligheid en kwaliteit te voldoen heeft Verimpex onlangs zijn volledige programma door de Rijksuniversiteit van Gent afdeling textielkunde laten kwalificeren. Onder leiding van Prof.Dr. Paul Kiekens en zijn afdelingshoofd Dr. Didier Van Daele, is het volledig gamma Verimpex matten voorzien van de nodige Europese kwalificaties. Dit laatste stimuleert ons om onze producten permanent kritisch te evalueren en aan te passen aan de allerlaatste normen en technieken.

Verimpex beschikt over een internationaal netwerk van verdeelpunten. Dit verdelersnet strekt zich uit over Europa maar in landen zoals USA en het Midden Oosten heeft Verimpex ook zijn verdeelpunten. BelgiŽ is het enige land waar Verimpex rechtstreeks naar de eindverbruiker gaat. Dit is belangrijk om een permanente voeling te hebben met de gebruiker van onze voetmatten.

Wij houden eraan om met goede partners te werken waar een jarenlang vertrouwen de basis is voor een gestadige uitbouw van de bestaande markten.

Verimpex wil zich het imago verschaffen van een degelijke, betrouwbare en stabiele partner met wie aan een grote toekomst gebouwd kan worden.

Ik dank U voor het vertrouwen in ons en kijk uit naar een verdere samenwerking.

Marc D'hont

Gedelegeerd bestuurder
Verimpex nv