Druk beloop

Afhankelijk van het soort verkeer, het type vloerbekleding en de intensiteit van het verkeer, spreken we meestal van een druk belopen toegang vanaf een gemiddelde van 100 passages per uur.

     BrossGuard® Plus Prestige
De Brossguard® Plus Prestige is ontwikkeld op basis van afgeronde pvc-profielen, die voor een optimale verwijdering van vuil zorgen en die toelaten de mat gemakkelijk op te rollen.
 
     BrossGuard® Plus Professional
Dankzij het gebruik van aluminiumprofielen is de Brossguard® Plus Professional bestand tegen de zwaarste druk. Deze mat is uiterst geschikt voor plaatsen met zwaar rollend verkeer (bv. heftrucks) of hoog beloop (bv. supermarkten).
 
     TopGuard®
Dé deurmat bij uitstek die voldoet aan de vereisten voor een druk beloop. Bestaat in zowel open als gesloten constructie. De mat is omkeerbaar voor rechthoekige vormen en kan met uw logo gepersonaliseerd worden.
 
     TopGuard® Fire Resistant
Beantwoordt aan de strengste Europese normen inzake brandveiligheid. Beschikt over unieke eigenschappen die bij brand het verschil kunnen maken.
 
     TireGuard®
Het equivalent van onze Topguard maar vervaardigd met rubberstrips afkomstig van gerecycleerde vliegtuigbanden. Enkel beschikbaar met aluminium tussenprofielen. Een milieubewust alternatief.
 
     PolyGuard® Light
Heeft de unieke droogeigenschappen van de Topguard maar is een oprolbare versie. Tevens kunt u in deze mat borstels integreren om een optimale balans tussen drogen en schrapen te bekomen.
 
     PolyGuard® Heavy
Ten opzichte van de light versie is deze mat dankzij de stalen verbindingskabels uitermate geschikt voor zwaar beloop. Voor lichte rolwagens raden wij u de versie zonder borstels aan.