Ons gamma inkommatten

Verimpex produceert en levert een groot gamma van inkommatten aan zowel bedrijven als particulieren.
Verimpex produceert alle vloermatten afhankelijk van de wensen van de klant volledig op maat.
Er wordt een breed gamma aangeboden voor zowel hoog als middelmatig beloop.
Verimpex biedt geen matten aan voor laag beloop. U kan hiervoor echter wel terecht bij zusterfirma Economat.

Klik hier voor een overzicht van enkele realisaties.

Voor meer informatie of een prijsaanvraag kan u steeds contact opnemen met ons. Wij zullen u graag te woord staan.

U kan ook steeds terecht bij één van onze talrijke verkooppunten. Verimpex beschikt namelijk over een uitgebreid verdelersnetwerk, dit zowel in binnen- als buitenland. Voor een volledig overzicht kan u hier terecht. Zo kan u terecht bij een professioneel bij u in de buurt.

     BrossGuard® Plus Prestige
De Brossguard® Plus Prestige is ontwikkeld op basis van afgeronde pvc-profielen, die voor een optimale verwijdering van vuil zorgen en die toelaten de mat gemakkelijk op te rollen.
 meer details
 
     BrossGuard® Plus Professional
Dankzij het gebruik van aluminiumprofielen is de Brossguard® Plus Professional bestand tegen de zwaarste druk. Deze mat is uiterst geschikt voor plaatsen met zwaar rollend verkeer (bv. heftrucks) of hoog beloop (bv. supermarkten).
 meer details
 
     TopGuard®
Dé deurmat bij uitstek die voldoet aan de vereisten voor een druk beloop. Bestaat in zowel open als gesloten constructie. De mat is omkeerbaar voor rechthoekige vormen en kan met uw logo gepersonaliseerd worden.
 meer details
 
     TopGuard® Fire Resistant
Beantwoordt aan de strengste Europese normen inzake brandveiligheid. Beschikt over unieke eigenschappen die bij brand het verschil kunnen maken.
 meer details
 
     TireGuard®
Het equivalent van onze Topguard maar vervaardigd met rubberstrips afkomstig van gerecycleerde vliegtuigbanden. Enkel beschikbaar met aluminium tussenprofielen. Een milieubewust alternatief.
 meer details
 
     PolyGuard® Light
Heeft de unieke droogeigenschappen van de Topguard maar is een oprolbare versie. Tevens kunt u in deze mat borstels integreren om een optimale balans tussen drogen en schrapen te bekomen.
 meer details
 
     PolyGuard® Heavy
Ten opzichte van de light versie is deze mat dankzij de stalen verbindingskabels uitermate geschikt voor zwaar beloop. Voor lichte rolwagens raden wij u de versie zonder borstels aan.
 meer details
 
     Cleanmid® B
Een uiterst geschikte mat voor een middelmatig beloop en privéwoningen. De verschillende inlages laten toe de beste oplossing te kiezen voor elke situatie. Uiterst gemakkelijk in onderhoud door zijn oprolbare structuur. Ruimtes met een middelmatig beloop en een verkeer van lichte rolwagens kunnen beroep doen op de versie met kabelverbinding.
 meer details
 
     Cleanmid® C
Voegt aan de kenmerken van de Cleanmid B de mogelijkheid toe om borstels te integreren in het geheel om zo een optimale balans tussen drogen en schrapen te bekomen.
 meer details
 
     Cleanmid® M
De zwaardere uitvoering van de cleanmid B die ontworpen is om zwaar rollend materieel te kunnen verdragen zoals lichte heftrucks.
 meer details
 
     Compact®
Hét alternatief als er geen of een beperkte matput bestaat. Door de geringe hoogte van de mat (8 mm), die meestal overeen komt met de hoogte van de omliggende tegels, kan de compact perfect geïntegreerd of zelf gewoon op de grond geplaatst worden.
 meer details